24 Μαρ

Η «μαμά» εταιρία

By 
(0 votes)

Η AUTOVISION SAKAR A.E εγκαινιάζει μία νέα εποχή στον τεχνικό έλεγχο οχημάτων αναπτύσσοντας το πρώτο δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα. Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις, ο αξιόπιστος μηχανολογικός εξοπλισμός και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό αποτελούν τα πρότυπα οργάνωσης των ΙΚΤΕΟ του δικτύου AUTOVISION που λειτουργούν με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και την ενίσχυση της οδικής ασφάλειας εποχούμενων και πεζών.

Όλα τα ΚΤΕΟ του Δικτύου της AUTOVISION είναι αναγνωρισμένα από το Κράτος διαπιστευμένα κατά το πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17020

H εταιρεία ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1999. Κατά τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας της. συμμετείχε επιτυχώς σε Διαγωνισμούς του Δημοσίου αποτελώντας τον βασικό προμηθευτή αυτόματων γραμμών τεχνικού ελέγχου οχημάτων σε Δημόσια ΚΤΕΟ σε ολόκληρη την χώρα.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της αναβάθμισης και του εκσυγχρονισμού των παρεχόμενων υπηρεσιών των Δημόσιων ΚΤΕΟ, ανέλαβε την εγκατάσταση και την υποστήριξη εξειδικευμένης μηχανογραφικής εφαρμογής, στις εγκατεστημένες αυτόματες γραμμές ΚΤΕΟ, αναβαθμίζοντας τις συνθήκες εξυπηρέτησης των πολιτών στα όρια της σχετικής διακήρυξης.

Πέραν αυτών, έχει προμηθεύσει και εγκαταστήσει στο ΥΜΕ, μηχανογραφικό σύστημα προγραμματισμού και παρακολούθησης ραντεβού για ΚΤΕΟ, που αφορά τα ΚΤΕΟ του Νομού Αττικής, το γνωστό «167», και νυν «1525» προγραμματισμός ραντεβού ΚΤΕΟ.

Από το 2001 η εταιρεία αναπτύσσει το πρώτο και μεγαλύτερο δίκτυο Ιδιωτικών ΚΤΕΟ στην Ελλάδα με στόχο να επιτύχει την πλήρη γεωγραφική κάλυψη της χώρας με παρουσία τουλάχιστον ενός κέντρου σε κάθε νομό.

Read 8669 times Last modified on Τετάρτη, 04 Απριλίου 2018 07:37

Χάρτης

Contact Us

  • Σταυρός Αμυγδαλεώνα, Καβάλα
  • 30-2510-392444
  • Διασταύρωση Χρυσουπόλεως
  • +30-25910-41044
  •   Επικοινωνία

Μείνετε σε επαφή